ÖSYM KPSS 2015/1 Yerleştirmeleri İçin Duyuru (08.07.2015)

07 Ağu

ÖSYM KPSS 2015/1 Yerleştirmeleri İçin Duyuru

(08.07.2015)

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince KPSS 2015/1 yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz kadrolarına yerleştirilmiş olan adayların atamalarının yapılabilmesi için aşağıda istenilen belgelerle birlikte ilan tarihinden itibaren en geç 22.07.2015 tarihine kadar Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsenbaşvurmaları gerekmektedir.

1. Dilekçe (Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na hitaben) Dilekçe Örneğine BURADAN ulaşabilirsiniz.
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı
  3. Diploma veya Mezuniyet Belgesi (Aslı ya da Noter Tasdikli Sureti ya da Mezun olduğu Okuldan Aslı Gibidir yapılmış sureti)
  4. Fotoğraf (8 Adet)
  5. KPSS 2015/1 Yerleştirme Belgesi (İnternet Çıktısı)
  6. KPSS Sınav Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)
  7. Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden Memur olarak görev yapabileceğine dair Heyet Raporu)
  8. Adli Sicil Kaydı
  9. MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası veya Transkript (Bilgisayar İşletmeni kadrosuna atananlar için) (Onaylı sureti ve Aslı)
  10. Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) (Onaylı sureti ve Aslı)
  11. Hazırlık Sınıfı Okuduğunu Gösterir Belge (Ortaöğrenimde Hazırlık Sınıfı Okuyanlar İçin)
  12. Hizmet Belgesi (Halen veya daha önce memuriyetleri bulunanlar için)
  13. Nitelikli Kadrolara Atananlar için istenen belge ve ya sertifika* (Onaylı sureti ve Aslı)

*Örneğin; Şoför kadrosu için E Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak

Not: Adayların istenen tüm evrakların asılları ve birer fotokopileriyle gelmeleri gerekmektedir.